Clauze abuzive OTP


Despre NOI - clauze abuzive OTP


Informatiile prezentate pe acest site sunt rezultatul a patru ani de munca pro-bono, venita in ajutorul clientilor care au semnat contracte de credit cu banca OTP. Clienti care, pe parcursul anilor si-au dat seama ca de fapt sunt jefuiti de aceasta banca multinationala prin aplicarea cu rea credinta a clauzelor abuzive inserate in aceste contracte.


In prima faza s-a consituit un grup privat  pe Yahoo intitulat Clienti_OTP_bank_OUG_50 in toamna anului 2010, un forum unde s-au adunat in jurul a 500 de clienti pagubiti de banca OTP.


In anul 2011 s-a creat si pagina noastra de web, sugestiv intitulat www.antiotp.com si pagina noastra facebook Antiotp Grupul si antiOTP. Este important de retinut ca noi nu suntem impotriva bancii OTP ci suntem impotriva practicilor abuzive a acesti entitati bancare. Site-ul de mai sus este unul simplu, alcatuit de o singura pagina interactiva pentru a putea opera cu costuri minime fiind vorba de o actiune pro-bono. Pritnre altele, aici au fost expuse link-uri directe catre peste 100 de litigii aflate pe portalul justitie in care OTP era parte si in consecinta se putea urmari deznodamantul diferitelor procese interesante.


In aprilie 2013, portalul instantelor de judecata a fost modificat si acesta a insemnat ca link-urile de la procesele OTP nu mai erau valabile si aceste adrese web trebuiau sa fie rescrise. S-a realizat doar partial acest lucru, si in acest moment se pot accesa litigii din BUCURESTI, ARAD, ALBA, BRASOV, CLUJ si SIBIU. Insa aproape fiecare resedinta de judet din tara are litigii cu banca OTP. Aici nu vorbim de executarile silite, fiindca acestea sunt cu miile, ci doar de actiunile din instanta ale clientilor abuzati prin articole inechitabile.


In mai 2014 era necesar inbunatatirea site-ului nostru si asa s-a nascut www.clauzeabuziveotp.com.  Scopul acestui nou site este ca toate aceste litigiile sa fie expuse printr-o metoda care sa permite o navigare usoara si motivarile deciziilor irevocabile sa fie expuse integral prin ajutorul paginilor noastre flickr sau scribd.


Pe acest forumul Yahoo de mai sus s-au discutat de-a lungul anilor ce trebuie facut in cazul in care ca si client OTP ai descoperit ca ai fost inselat. Multi dintre membrii acestui grup au initiat procese in instanta impotriva bancii OTP. Cei mai norocosi au si castigat irevocabil si si-au recuperat paguba suferita si acum contractual de credit a lor se deruleaza conform unei Formule de calcul clare a dobanzii compusa de o MARJA FIXA + LIBOR CHF 3L. Cele mai multe dintre aceste litigii pot fi urmarite pe site-ul www.antiotp.com si unele din ele sunt expuse si pe acest site. Intr-un final, toate litigiile contra OTP vor fi expuse aici.


Acest site nu apartine unui jurist sau a unei case da avocatura, ci este independent.

Nu raspundem pentru pierderile suferite din cauza folosirii oricaror informatii prezentate pe acest site.

Va multumim !